Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A fűtő klíma 2023-ban is nagy érdeklődésre számíthat!

A fűtő klíma előnyeit az elmúlt fél évben minden korábbinál többen tapasztalták meg. A szolgáltatók és forgalmazók gyakran alig tudtak eleget tenni a felmerülő igényeknek és ez nem véletlen. A drasztikusan emelkedő energiaárak mellett, mindenki újragondolta a fűtési megoldásokat.

Ugyan sok háztartás még mindig csak gázzal kénytelen megoldani a fűtést, a főzést és a meleg víz előállítását, de már most többen váltottak valamilyen alternatívára, mint valaha. A célkeresztben egyértelműen a rezsire fordított összeg csökkentése áll.

Fűtő klíma melegítésre és hűtésre

Az elektromos áram egyértelműen megfizethetőbb megoldásnak számít, mint a gáz felhasználása. A fűtőpanelek, az elektromos radiátorok és hősugárzók a helyileg történő fűtésre kiválóan alkalmasak, ám ha az egész helyiség hőmérsékletét szeretnénk megváltoztatni, akkor a fűtő klíma bizonyul a leginkább praktikus választásnak. A korszerű berendezés akár rendszerben is alkalmazható, így egyetlen kültéri egységhez több beltéri egység csatlakozhat, ezzel több helyiségben lehetővé téve a hőmérséklet alakítását. Természetesen nem mehetünk el a rendszeres karbantartás és tisztítás mellett. Ez utóbbi az egészséges levegőminőséget biztosítja, míg a karbantartással elkerülhető, hogy jelentősen többet fogyasszon a készülék, mint azt egyébként tenné. A fűtő klíma várhatóan 2023-ban is nagy érdeklődésre tart majd számot. Az energiaárak csökkenésével aligha lehet számolni a közeljövőben és a várhatóan tikkasztó nyári hőség is megkívánja majd a korszerű, hűtésre is alkalmas eszköz használatát. 

Tartalomhoz tartozó címkék: fűtő klíma klíma