Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A Gree Comfort X a klímák zászlóshajója

A Gree Comfort X klíma a legújabb technológiai fejlesztésekkel javítja az otthonunk hőmérsékletét és komfortját. A készülék kiváló minőségű és hatékony megoldás a hűvös hónapokban is, ami számos lenyűgöző funkcióval rendelkezik.

 A Gree Comfort X a G10 inverter technológia révén kivételesen energiatakarékos, halk és hatékony. Az inverter technológia segítségével a klíma hűtési és fűtési teljesítménye a kívánt hőmérséklet elérését követően is minimális energiát használ fel, így az üzemeltetési költségek alacsonyan tarthatóak. Az eszköz Wi-Fi vezérlést is kínál, ami lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését okostelefonjáról, így bármikor ellenőrizheti és beállíthatja a hőmérsékletet. A klíma -22°C hőmérsékleten is képes fűtési funkciót ellátni, így garantáltan kényelmes meleget biztosít a hideg hónapokban is.

Gree Comfort X - fejlett technológia a kényelem érdekénben

 A Gree Comfort X I-Feel funkciója érzékeli a távirányító környezetében lévő hőmérsékletet és ennek megfelelően szabályozza a klíma működését. Az 8°C temperálási funkcióval a készülék biztosítja, hogy a lakás hőmérséklete soha ne essen 8°C alá, még akkor sem, ha nem tartózkodik otthon. Az eszköz többszörös szűrőrendszert és Cold Plasma szűrőt is tartalmaz, ami hatékonyan szűri a levegőben található allergéneket és káros részecskéket. Ezen kívül pedig multi split kivitelben is elérhető. Ez olyan rendszert jelent, amiben több beltéri egység kapcsolódik egy közös kültéri egységhez. Ez lehetővé teszi, hogy több helyiséget hűtsön vagy fűtsön egyetlen kültéri egységgel, így helyet és telepítési költséget lehet megtakarítani.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gree Comfort X Gree klíma