Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A klímák királya a Gree Comfort X

Egy modern háztartás és munkahely szerves részét képezik a légkondicionálók. Ennek megfelelően nem mindegy, hogy milyen berendezés kerül felszerelésre, hiszen annak funkciói nagyban meghatározzák az adott helyiségben a komfortérzetet. A Gree Comfort X nem csupán egyszerű osztott rendszerű klíma. Olyan funkciókkal rendelkezik, amik teljes mértékben megreformálják a légkondikról alkotott képet.

Gree Comfort X egyedülálló kivitelben

A beüzemelést illetően, az öntisztítás az egyik leghasznosabb funkciója. Ennek köszönhetően, képes megszabadulni a portól és a szennyeződésektől, így azok nem jutnak be a helyiség légterébe. A 3D légáram igazán innovatív funkciónak számít ebben a kategóriában, ugyanis ezzel lehetővé teszi a levegő egyenletes eloszlatását a szobában. Ezzel elkerülhetőek a kellemetlen hideg területek és a hőmérséklet ingadozások. A beépített WiFi egység rendkívül felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé, mert ezáltal a telefonunkról is vezérelhetővé válik a Gree Comfort X. A távirányítóban pedig egy integrált hőmérő kapott helyet, ami így képes mindig az aktuális hőmérséklet alapján szabályozni a klíma működését.

Akkor beszélhetünk igazi komfortról, ha nincs más dolgunk, mint bekapcsolni és élvezni a kellemes hűsítő hatást. Ezt pedig az automata üzemmód teszi lehetővé, hiszen igazodik a hőmérséklethez és a páratartalomhoz is. Télen gondot okozhat a jégképződés, de nem a Gree Comfort X esetében, mert képes megelőzni ennek a kialakulását. Igazi úttörőnek számít a klímák között, ami most már mindenkinek elérhetővé vált.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gree Comfort X Gree klíma