Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Az élen jár a Gree klíma

A Gree klíma segítségével kellemes hőmérsékletet varázsolhatunk az otthonunkba, az egészséges és komfortos környezet érdekében. Ez még önmagába véve nem meglepő, hiszen erre a legtöbb minőségi légkondicionáló szintén képes.

A Gree klíma esetében viszont érdemes a részletekre fókuszálni és nem mellesleg az energiahatékony teljesítményre. Valódi zöld megoldásnak tekinthető, hiszen alacsony energiafelhasználás mellett képes kiemelkedő hatékonysággal működni, akár fűtésre, akár hűtésre használjuk. Még sokan emlékezhetnek, hogy nem is olyan régen, a légkondicionálók luxusnak számítottak és nemcsak a magas árúk, hanem a költséges üzemeltetésük miatt is. Mára viszont olyan csúcstechnológiás készülékeket szerezhetünk be kedvező áron, mint az említett márka különböző modelljei. A vezérlés kézenfekvő és számos hasznos funkció segítségével szabható személyre a mindennapi használatot illetően.

Gree klíma hasznos funkciókkal

A kültéri egység visszafogott megjelenése nem rontja az épületek arculatát. Egyszerűen felszerelhető és alacsony zajszinttel rendelkezik, ezért nem válik zavaróvá, ha az ablak mellett kerül elhelyezésre. Az öntisztító funkció leveszi a karbantartás terhét a vállunkról. Sokkal ritkábban van szükség a manuális tisztításra, mint más klímák esetében. A 3D légáram gyorsan és egyenletesen eloszlatja a klimatizált levegőt a nagyobb helyiségekben is. A Gree klíma kellemes hőérzetet teremt az „I feel“ technológiának hála, mivel képes a helyiség minden szegletében érzékelni a hőmérsékletet, a távirányítóba épített hőmérővel. A WiFi adapterrel távolról is vezérelhető a berendezés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gree klíma Green klíma