Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Baby Control

Egy magyar gyártmányú légzésfigyelő készülék elkészítésének ötlete először 1998-ban fogalmazódott meg. Víg János villamosmérnök, és Varga László fejlesztőmérnök közös munkája eredményeképpen – a laboratóriumi tesztek és a klinikai szakvizsgálatok elvégzése után – az ezredforduló évében már el is kezdődött a gyártás. Azóta folyamatos fejlesztés eredményeként már egész termékcsalád szolgálja a vásárlók igényeit.

A Baby Control Digital légzésfigyelő készülék teljes egészében magyar szellemi termék. Mivel a készülék fejlesztése és gyártása helyben történik, ezért a felhasználói igény és szerviztapasztalat azonnal visszacsatolható a termék fejlesztésébe. Ebből adódóan kiemelkedően hosszú, 5 év garanciát tudunk biztosítani a légzésfigyelő készülékeinkre, az első két évben azonnali cseregaranciával. Ugyancsak a hazai gyártás előnye, hogy termékeink kezdettől fogva megfelelnek a magyar és EU-s forgalmazási, engedélyezési feltételeknek, szemben sok más hasonló import termékkel.

Légzésfigyelő készülékeink a család nyugalmát, a baba biztonságát szolgálják!

Garancia a Baby Control légzésfigyelőre

Mivel a Baby control Digital légzésfigyelők különösen megbízhatóak, légzésfigyelő készülékeinkre 2 év azonnali cseregaranciát, plusz 3 év gyártói garanciát tudunk adni.

Ez azt jelenti, hogy két év cseregarancia idő után is ingyen megjavítjuk az esetleg meghibásodott készülékét, egészen a vásárlást követő 5 évig.

Így Ön két, vagy akár három születendő gyermekénél is számíthat arra, hogy a légzésfigyelő mindvégig kifogástalan állapotban marad.