Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Bármikor jól jöhet egy csősorjázó

A légkondicionálók beszerelése, a split rendszerek közötti vezetékek elhelyezése és bekötése komoly szakértelmet igényel a megfelelő eszközök kíséretében, mint amilyen a csősorjázó. Talán első ránézésre nem tűnhet túl komoly szerszámnak, éppen ezért sokan hanyagolják a használatát, főként azok, akik saját kezűleg próbálják megoldani a klíma bekötését.

Egy használtan vásárolt légkondi esetében ez még nem olyan nagy gond, de egy új berendezésénél garanciavesztést von maga után. Szóval nem árt alaposan átgondolni, mielőtt egyedül fognánk bele, vagy olyanra bíznánk a feladatot, aki nem jártas a klímák szakszerű telepítése terén. A felületes munka megbosszulja önmagát. Gyakran a probléma okának a felderítése is időbe telik, hiszen látszólag minden a megfelelő módon történt. De akkor, miért nem működik? Elpárolgott a hűtőközeg! Talán rossz a légkondi? Nagyobb a valószínűsége annak, hogy az egyik csatlakozási pontnál lépett fel szivárgás a csősorjázó használatának a hanyagolása miatt.

Csősorjázó többféle anyaghoz

A kínálatban található modell a külső és belső élek sorjázásához egyaránt alkalmas. A segítségével precíz csatlakozási pontok alakíthatóak ki és így teljes mértékben kizárható az esetleges szivárgás lehetősége. Nemcsak légkondicionáló telepítésekor számít hasznosnak, hanem fűtési rendszerek, padlófűtés vagy öntözőrendszer kialakításakor is. Vörös- és sárgarézhez, alumíniumhoz, műanyaghoz, puha fémekhez hatékonyan használható a hibátlan végeredmény érdekében. Az időtálló és esztétikus kialakítás szempontjából nélkülözhetetlen a csősorjázó.

Tartalomhoz tartozó címkék: csősorjázó szerszámok