Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Fellélegezhetünk a légtisztító mellett

A légtisztító berendezések sok háztartárs, sőt, munkakörnyezet nélkülözhetetlen berendezéseinek számítanak, hiszen nap mint nap számtalan káros részecske jelenik meg a beltérben. Ha tiszta és egészséges levegőt szeretne belélegezni az otthonában, érdemes beszerezni egy légtisztítót, ami alapvetően javíthatja az életminőségét.

A modern légtisztítók szűrőrendszere többfázisú, ami tartalmaz előszűrőt, majd ezt követi a HEPA szűrő (H11), az aktívszén szűrő, a fotokatalitikus szűrő és végül az iongenerátor. Ezek a szűrők a legfinomabb részecskéket is képesek kiszűrni a levegőből, beleértve az allergéneket is, mint a poratka, a pollen és az állati szőr. Ajánlott az allergiától vagy valamilyen légúti megbetegedéstől szenvedőknek, mert jelentősen képes javítani az életminőségen.

Milyen egy korszerű légtisztító?

Továbbá, a legmodernebb változatok újgenerációs védelemmel is képesek egészségesebb környezetet biztosítani. Ez nem más, mint az UV lámpa. Az UV lámpa feladata a baktériumok és vírusok elpusztítása, így a belélegzett levegő nemcsak tiszta, de mentessé válik az ártalmas mikroorganizmusoktól is. Ezek az eszközök nemcsak az egészséget óvják, hanem a kellemetlen szagokat is semlegesítik, így az otthona sokkal tisztább és frissebb lesz. A légtisztító tehát sokkal több, mint egy átlagos elektromos berendezés. Ez egy befektetés lehet az egészségbe és a kényelmébe. Nem mellesleg pedig, a működését tekintve felettébb energiatakarékosnak számít, hiszen több modell, akár 4 fokozatban is működtethető.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fisher légtisztító légtisztító