Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Fujitsu ECO ASYG24KLCA/AOYG24KLTA R32 Inverteres Oldalfali Split Klíma 7,1kW

Fujitsu ECO ASYG24KLCA/AOYG24KLTA R32 Inverteres Oldalfali Split Klíma 7,1kW

Milyen kiegészítő terméket szeretne a termékhez?

Szerelés helyszíne:
Panel lakás:
1.003.681 Ft (790.300 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ASYG24KLCA/AOYG24KLTA
Gyártó: FUJITSU
Nem értékelt

Leírás

Gazdaságos üzemmód: Ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést.

 Gyors üzemmód:  A Powerful üzemmód lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.

Automatikus hűtés-fűtés átváltás: A berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

Automata légterelés: (le és fel) A lamellák fel-le irányba automatikusan mozognak, ezzel biztosítva az egyenletes légeloszlást.

Automatikus ventilátor sebesség: A vezérlőegység automatikusan kiválasztja az optimális ventilátorfokozatot a szoba hőmérsékletének függvényében.

Automatikus újraindítás: Áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.

Éjszakai üzemmód: Éjszakai üzemmódban a készülék fokozatosan csökkenti a teljesítményt, majd kikapcsol.

24 órás programozható időzítés:  A valós idejű digitális időzítő lehetővé teszi a berendezés programozott működését, négy - féle beállítással: BE, KI, BE+KI, KI+BE kapcsolás időzítésével.

Szűrőtisztítási igény kijelzése:  Szűrőtisztítási periódus jelzőfény.

Akár 10 év garancia!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.