Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Gree klíma WiFi vezérléssel ellátva

A Gree klíma WiFi vevővel ellátott változatai vajon megérik-e az árúkat? Mert az átlagfelhasználó rendszerint azt gondolja az efféle újításokról, hogy csak valamilyen haszontalan funkcióval próbálják a gyártók emelni az árát a klímáknak. Való igaz, hogy az első légkondi megjelenése óta az alapötlet nem változott, de ez nem azt jelenti, hogy ne váltak volna sokkal kifinomultabb berendezésekké.

Lényegesen kevesebbet fogyaszt egy Gree klíma WiFi változat, még sok más mai gyártó termékénél is. Ne feledjük, hogy az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező gyártóról beszélünk. Sok cég használja az általuk készített klíma alkatrészeket a légkondijában. Sokan nem is tudják, hogy tulajdonképp 80%-ban Gree klíma boldog tulajdonosai, csak a borítás és az azon található logó más. Ahogy nem véletlen az sem, ahogy egyre több cég kínálja a klímákat WiFi funkcióval felszerelve. Ebből már következtethetünk arra, hogy ezt az extrát valóban nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

Miért előnyös a Gree klíma WiFi-vel szerelve?

Mert egész egyszerűen sokkal kényelmesebb a vezérlése és a beállítása, amit megtehetünk a telefonunk vagy más okoseszköz segítségével. Néha nem egyértelmű, hogy a távirányító apró gombjai és a különös ikonok mire utalnak. A telefon képernyőjén, az applikáción keresztül, a lakás bármelyik pontjáról vezérelhetjük a Gree klíma WiFi-s modelleket. Ha több egység van a lakásban, akkor ezek működése összehangolható, de külön-külön is szabályozhatóak, az integrált WiFi vezérlésnek köszönhetően.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gree klíma Gree klíma WiFi