Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Fűtő klímák

Rendezés:

Egyre többen választják a fűtő klímák előnyeit!

Az otthon kialakítása, korszerűsítése kapcsán egyre többen döntenek a fűtő klímák mellett. A fűtés témája egyébként is különös aktualitással bír, de a fenntarthatóság szempontjából sem mindegy, milyen rendszer kerül kiépítésre. A tavasztól induló felújítási időszakban sokan keresik a kifejezetten klímával fűtés lehetőségét. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ingatlantulajdonosok egyre nyitottabbak a korszerű megoldások iránt. 

Fűtő klímák a kényelmes otthonért

Az ingatlan belső mikroklímája nemcsak a levegő minőségén múlik, hanem az aktuális hőmérsékleten is. Ez utóbbi befolyásolja azt, mennyire érezzük otthonosan magunkat a belső terekben. A legtöbben azonnal a tikkasztó nyári forróságra asszociálnak, amikor nélkülözhetetlen a klíma használata. Viszont az is tény, hogy a korszerű, inverteres készülékek kiválóan alkalmasak a helyiségek fűtésére is. Ma már nemcsak a nyaralókban és a konténerirodákban kerül alkalmazásra az eszköz, hanem az otthon tereinek kialakításakor is számolni lehet ezzel a megoldással. A fűtő klímák segítségével környezettudatos módon valósítható meg a kívánt hőmérséklet a téli hidegben is. Természetesen nem mehetünk el az ingatlan hőszigetelése és a nyílászárók állapota mellett sem. Ezek együttesen befolyásolják azt, hogy sikerül-e télen a meleget bent, nyáron pedig kint tartani. A fűtő klímák segítségével csökkentheted az ökológiai lábnyomodat és akár napelemes rendszerrel is kombinálhatod az otthon fűtését, hűtését. A jövő egyértelműen a környezettudatos megoldások irányába mozdul. Érdemes ezt szem előtt tartani lakásfelújítás során is.