Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Multi rendszerek

Hogyan történik a klíma telepítés?

A klíma telepítés folyamata mindig előzetes helyszíni felmérést követően történik, hiszen ennek függvényében lehetséges az árajánlat megadása. A téma kapcsán a szakemberek közreműködése nélkülözhetetlen. A munkálatok hosszát, valamint a felmerülő költségeket illetően, az ingatlan kialakítása, a klíma elhelyezése bírnak kiemelt jelentőséggel. Nem mindegy az sem, hogy korábban alkalmazott klíma helyet kap-e ott és annak leszerelése is szükséges-e az új berendezés rögzítéséhez.

Klíma telepítés során mérvadó a falvastagság és a kialakítás

Ha röviden kívánjuk összefoglalni azokat a tényezőket, amelyek hatással vannak a klíma telepítés kivitelezésére, akkor az ingatlan kialakítása, a falak vastagsága éppen úgy helyet kapnának a lényeges tényezők között, mint a légkondi beüzemelése, valamint az extra funkciók alkalmazása. A tapasztalatok azt mutatják, hogy különös figyelmet érdemel a külső és a belső egység közötti kapcsolat megteremtése, ennek egyszerűsége. Az előzetes helyszíni felmérés azt a célt is szolgálja, hogy már minden szükséges kiegészítő és elem birtokában érkezzenek a szakemberek a helyszínre. A profik által végzett klíma telepítés nemcsak a készülékek tényleges rögzítését foglalja magában, hanem a megfelelő minőségben történő vezetékezést, az esztétikai területre való fokozott odafigyelést is. A hozzáértők segítenek a beüzemelésben, megmutatják miként alkalmazható, állítható be a berendezés a kívántak szerint. Ne feledkezz el a karbantartásról és a tisztításról sem, amelyek a klíma időtálló minőségét szolgálják!