Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Klímatartó konzol tetőre - mitől függ az elhelyezése?

Klímatartó konzol tetőre - mitől függ az elhelyezése?

A klímatartó konzol tetőre és oldalfalra egyaránt elhelyezhető. Mitől függ, hogy melyik megoldás mellett érdemes letenni a voksot? Mennyibe kerül a beszerelés? A téma ma már nem csupán a tavaszi-nyári hónapokban aktuális, hanem egész évben. Az energiaválság megmutatta, hogy az alternatív fűtési opciók, vagy éppen azok kombinációja lehet az optimális megoldás a fűtési költségek csökkentésére.

A hűtő-fűtő klímák lehetővé teszik, hogy nyáron és télen is kellemes hőmérséklet uralkodjon az ingatlanban. Nem véletlen, hogy minden korábbinál többen döntenek a készülék mellett.

Klímatartó konzol tetőre - fókuszban a praktikusság

A megfelelő márka kiválasztása után még mindig ott a kérdés, hogy hová helyezzük a kültéri és a beltéri egységet? A klímatartó konzol tetőre is felszerelhető, állítható dőlésszöggel, előre meghatározott teherbírással. A döntésben természetesen szakember nyújt segítséget, aki az egyéni igényeinket és az ingatlanból kihozható megoldásokat egyaránt szem előtt tartja. A klímaszerelés feladatait mindenképpen szakemberre kell bízni, aki a falvastagságból eredő problémákat is gond nélkül áthidalja. A klímatartó konzol tetőre helyezése kifejezetten praktikus lehet akkor, ha a homlokzaton nehezen hozzáférhető lenne. A tapasztalatok azt mutatják, hogy még a kiváló minőséget képviselő márkák is karbantartásra és tisztításra szorulnak időnként. Korántsem mindegy tehát, hogy könnyen elérhető a kültéri egység, esetleg költséges alpintechnikával közelíthető meg. A készülékek minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tartanak számot és ez várhatóan az idei tavaszi-nyári szezonban sem lesz másként.

Tartalomhoz tartozó címkék: klímatartó klímatartó konzol