Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Klímatisztító spray: gondoskodj az egészséges levegő minőségről!

Tudtad, hogy a klímatisztító spray az ingatlanban felszerelt eszközhöz házilag is alkalmazható? Gondoltál már arra, hogy autód klímáját saját magad által használható készítménnyel tisztítsd? Tény pedig, hogy a korszerű alapanyagok egyszerű felhasználhatósággal állnak manapság rendelkezésre. Ha a mindennapi életérről van szó, akkor korántsem mindegy, hogy milyen a levegő minősége. A szakemberek is felhívják a figyelmet a klíma beszerelésekor arra, hogy a rendszeres tisztítás elmaradhatatlan.

A klímatisztító spray révén fokozható a teljesítmény

A klímatisztító spray a berendezés külső és belső egységének felületén egyaránt kiválóan alkalmazható. Fontos, hogy a belső egység takarítása mindig az előírásoknak megfelelően történjen, az áramtalanítás is alapvető jelentőséggel bír. A higiénián a berendezés teljesítménye is múlhat, ami nagyon nem mindegy manapság, az energiaválság időszakában. A klíma rendszeres használatával a mikrobák megtelepednek a rendszerben, ezektől pedig már csak az egészség kapcsán is célszerű mihamarabb megszabadulni. A klímatisztító spray ebben is hatékony segítőtársnak bizonyul. Az elmúlt hónapokban minden korábbinál többen döntenek a hűtő-fűtő klíma mellett. Az okok nyilvánvalóak. A gáz és a szilárd fütésre jó anyagok ára elszállt, ezért mind többen igyekeznek valamilyen alternatív megoldást találni a megfelelő hőmérséklet előteremtésére. A hideg hónapokban valós megoldás lehet a klíma fűtésre történő használata, akár a gázfogyasztás is kiegészíthető ilyen módon, ezzel csökkentve a rezsit.

Tartalomhoz tartozó címkék: klímatisztító klímatisztító spray