Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Légkondi modern kivitelben

Egy modern klíma, avagy egy légkondi manapság már számos extra tulajdonsággal rendelkezik, amikről még álmodni sem mertünk volna néhány évvel ezelőtt. Ez nem véletlen, hiszen az okos eszközök ugrásszerű elterjedésével, manapság már egy lakossági klímától is többet várunk el annál, hogy lehűtse az otthonunkat.

Költséghatékony olyan megoldást választani, ami hűti és egyben fűti is a lakást. Ilyenek az inverteres változatok, amelyek ennek ellenére kimondottan energiatakarékos választást jelentenek. Kiegészítő és fő fűtési eszközként egyaránt alkalmasak a használatra. De ez még nem volna elég, ha nem lennének különleges extra funkciók, amelyek emelik a komfortérzetet a légkondi használatát pedig kézenfekvővé varázsolják.

A légkondi, ami törődik velünk

Mert a végletekig programozható változatok esetében már valóban úgy érezhetjük, hogy a légkondi lesi minden gondolatunkat és csak azért kapcsol be, hogy eleget tegyen az igényeinknek. Való igaz, hogy van benne valami, főleg a Wifi-s változatok esetében. Nincs is kellemesebb, illetve takarékosabb megoldás annál, mint a kellemesen lehűtött lakásba belépni, a tikkasztó nyári kánikulából. Ehhez pedig nem kell végig bekapcsolva lennie a klímának, amíg távol vagyunk. Elég, ha beállítjuk, hogy néhány perccel a hazatérésünk előtt kezdje lehűteni az otthonunkat. Persze ehhez szükséges a megfelelő modell kiválasztása, ami nemcsak a funkciók számán alapszik, hanem sokkal inkább az adott modell teljesítményén, amit a fűtendő, hűtendő helyiséghez kell méretezni.

Tartalomhoz tartozó címkék: légkondiciónáló légkondi