Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

LG SILENCE S09EQ Inverteres Oldalfali Split Klíma 2,5 kW

LG SILENCE S09EQ Inverteres Oldalfali Split Klíma 2,5 kW

Teljesítmény

Milyen kiegészítő terméket szeretne a termékhez?

Szerelés helyszíne:
Panel lakás:
280.670 Ft (221.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: S09EQ
Gyártó: LG
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

5.000Ft Hűsítő kedvezmény!

Használd a 5KLIMA kuponkódot a pénztárban!

50%-os Lakásfelújító támogatásban részt vesz!

Paraméterek

Hűtőteljesítmény 2,5 kW
Fűtőteljesítmény 3,3 kW
Energiaosztály hűtés A++/A+
SEER 7,0
SCOP 4,0
Hűtőközeg R 32
Hűtési teljesítmény tartomány -15°C +43°C
Fűtési teljesítmény tartomány -10°C +24°C
Beltéri egység méretei 837 x 308 x 189
Kültéri egység méretei 717x230x483
Tömeg beltéri egység 8,7 kg
Tömeg kültéri egység 30 kg
Beltéri hangteljesítményszint min-max. 27-35 dB(A)
Kültéri hangteljesítményszint 41 dB(A)
Extra funkciók Kétirányú légterelés; Jet Cool gyorshűtés; Intenzív fűtés Aktív energiaszabályozás; Energiafogyasztás-kijelző Automatikus tisztítás; Alacsony zajszint; Gold Fin bevonatú hőcserélő, Allergia szűrő, Porszűrő, Gyors fűtés, 6 fokozatú zsaluszabályozás
Wi-Fi Nem
Fűtésre ajánlott Nem
Garancia 3+10 év kompresszorra

Leírás

DUAL Inverter Compressor™, 10 év garanciával

  • Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás, hiszen olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek. A kompresszorra vállalt 10 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra.

Gyors hűtés és energiatakarékosság

  • Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Dual Inverter Compressor™

  • A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

Egyszerű és modern kialakítás, rejtett kijelzővel

  • Az LG DELUXE légkondicionáló keskeny és modern kialakítása minden környezetbe tökéletesen illik. Egyszerűen telepíthető és a kicsúsztatható szűrő kényelmes tisztítást tesz lehetővé. A nagy, rejtett kijelzőn tökéletesen nyomonkövethető az energiahasználat.

Alacsony zajszint

  • Az LG egyedülálló ferde-lapátozású ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

Vegye át az irányítást az energiafogyasztás felett

  • Az LG aktív energiaszabályozási funkciógombbal három szinten állíthatja az energiafogyasztást (80%, 60%, 40%). Egyetlen gombnyomással vezérelheti a hűtési teljesítményt, és csökkentheti az energiafogyasztást.

Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás

  • A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

Kettős védőszűrő

  • A kettős védőszűrő megfogja a 10 ㎛-nél nagyobb porszemeket és a baktériumokat. 

Nyugodt alvás

  • A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is (közvetett légfúvás/7 órás kikapcsolás beállítása/gyengéd légfúvás és alvási idő logika).

Automatikus tisztítás

  • A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

Gold Fin™

  • A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.

Gyors fűtés

  • A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.

Nemkívánt szennyezőanyagok kiszűrése

  • Az LG szűrőrendszerét úgy tervezték, hogy begyűjtse a 10 μm-t meghaladó méretű részecskéket, miközben szintén eltávolítja a levegőből az allergéneket – például a poratkákat –, hogy tisztább és egészségesebb környezetet biztosítson.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.