Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Minden igényt kielégítő Fujitsu klíma

A Fujitsu klíma nemcsak egy készüléket jelent, hanem teljes életszemléletnek felel meg, amit az energiahatékonyság, a technológiai fejlesztések és a felhasználói kényelem előtérbe helyezése ihletett. Ezek kifinomult tervezése és fejlett funkciói teszik a berendezéseket az otthoni klíma rendszerek éllovasává.

A Fujitsu klímák, az inverteres technológiájuknak köszönhetően, hatékony fűtőberendezésként is működnek, különösen a hideg téli hónapokban. A készülék képes arra, hogy a belső hőmérsékletet optimális szinten tartsa a külső hőmérséklet változásaihoz igazodva, még alacsony hőmérsékletek esetén is. A hőszabályozás folyamatát az automata hűtés-fűtés átváltás funkció segíti, ami képes arra, hogy a készülék percek alatt váltson a hűtés és a fűtés között.

Fujitsu klíma előnyös tulajdonságokkal

Számos extra funkciót kínálnak, amelyek a felhasználók kényelmét és a készülék hatékonyságát növelik. Ilyen például a gazdaságos üzemmód, ami energiahatékonyan működteti a készüléket és az energiaköltségeket alacsonyan tartja. A „Powerful“ üzemmód pedig a gyors és nagyteljesítményű hűtés vagy fűtés biztosításáért felel, amikor a helyzet megköveteli. Az éjszakai üzemmód csendes működést biztosít, hogy zavartalanul pihenhessen. Az automata újraindítás gondoskodik arról, hogy a klíma a hirtelen áramkimaradások után is visszatérjen az előre beállított működési módhoz. A szűrőtisztítási igény kijelzője pedig segít az optimális működés fenntartásában. Ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen a különböző modellek más és más funkciókkal rendelkeznek. Így mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fujitsu Fujitsu klíma