Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Páramentesítő

Rendezés:

Fisher párátlanító: teremts optimális páratartalmat az otthonodban!

A Fisher párátlanító egyre több otthonban kap helyet. A mai kor embere előszeretettel tölti a szabadidejét a 4 fal között, hiszen ennek jelentősége már a pandémiával összefüggésben is előtérbe került. A biztonságos, kényelmes otthon az egészség tekintetében is nélkülözhetetlen. Nem mindegy tehát, hogy milyen a levegő minősége, megfelelő-e a páratartalom. Az ingatlanban tartózkodással és az ott végzett tevékenységgel rengeteg nedvesség kerül a levegőbe. Ez akár az egészségre is hatással lehet, ezért a páramentesítő készülék alkalmazása mind többeknek fontos.

Fisher párátlanító kell, ha túl sok a pára a levegőben!

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy miként kerül a nedvesség a lakás levegőjébe. Gondoljunk csak a mosogatásra, a zuhanyozásra, a mosásra, a főzésre, máris világossá válik, hogy a nedvesség bizony mindenhol jelen van. A korszerű műanyag nyílászárók ugyan a hideget kint tartják, de a nedvesség sem távozik így természetes úton a belső terekből. A nyílászárókon túl, a homlokzati szigetelés is befolyásolja azt, hogy mennyi nedvesség marad az ingatlanban. A nem megfelelő hőszigetelés és a magas páratartalom általában egyet jelent a penészfoltok kialakulásával. A Fisher párátlanító ebben is segítséget nyújt. A magas páratartalom fejfájást, rossz közérzetet, a koncentráció csökkenését okozhatja. A rendszeres, kereszthuzattal történő szellőztetés remek választásnak bizonyul, de a Fisher párátlanító mellett is egyre többen teszik le a voksot. A korszerű megoldás hatékonyan alkalmazható az optimális belső páratartalom megvalósításának érdekében.