Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Fujitsu ECO ASYG12KPCE/AOYG12KPCA Inverteres Oldalfali Split Klíma 3,4kW

Fujitsu ECO ASYG12KPCE/AOYG12KPCA Inverteres Oldalfali Split Klíma 3,4kW

Teljesítmény

Milyen kiegészítő terméket szeretne a termékhez?

Szerelés helyszíne:
Panel lakás:
374.790 Ft (295.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron!
Cikkszám: ASYG12KPCE/AOYG12KPCA
Gyártó: FUJITSU
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Paraméterek

Hűtőteljesítmény 3,4 kW
Fűtőteljesítmény 3,8 kW
Energiaosztály hűtés A++/A+
SEER 6,3
SCOP 4,1
Hűtőközeg R 32
Hűtési teljesítmény tartomány -10°C +46°C
Fűtési teljesítmény tartomány -15°C +24°C
Beltéri egység méretei 270x784x224 mm
Kültéri egység méretei 663x541x290 mm
Tömeg beltéri egység 8 kg
Tömeg kültéri egység 25 kg
Beltéri hangteljesítményszint max. 59 dB(A)
Kültéri hangteljesítményszint 62 dB(A)
Extra funkciók Gazdaságos üzemmód, Powerful üzemmód, Automatikus hűtés-fűtés átváltás, Automata légterelés (le és fel), Automatikus ventilátor sebesség, Automatikus újraindítás, Éjszakai üzemmód, 24 órás programozható időzítés, Szűrőtisztítási igény kijelzése, Levehető, könnyen tisztítható előlap
Fűtésre ajánlott Nem
H tarifa Igen
Wi-Fi Kiegészítő opció
Garancia 3+7 év

Leírás

Fujitsu ECO sorozat, azoknak, akik szeretik a megbízható de elérhető árú készüléket.

Csendes, megbízható és könnyen kezelhető berendezés

Akár 10 év kiterjesztett garancia, japán minőség

Ha fontos az energiahatékonyság és a hosszú élettartam a Fujitsu Klíma lehet a legjobb választás! Termékkínálatunk között A++ és A+++ besorolású berendezések közül válogathat. Kifinomult, letisztult stílusuk több design díjat is bezsebeltek már az évek alatt, miközben csendben – a suttogásnál is halkabb üzemzajjal – működnek és teszik komfortosabbá a légkört. A Fujitsu Klíma minden oldalfali split készülékre a törvényi előírás szerinti 2 év helyett 3 évre kiterjesztett kellékszavatosságot vállal a normál kellékszavatosságra vonatkozó feltételek szerint. Ezen felül, ha a vásárló igényli és megfelel a kiterjesztett garancia feltételeinek, 10 évre növelheti a garanciális időszakot, mert hiszünk termékeink megbízhatóságában. 

Gazdaságos üzemmód: Ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést.

Automatikus ventilátor sebesség: A vezérlőegység automatikusan kiválasztja az optimális ventillátor fokozatot a szoba hőmérsékletének függvényében.

Automatikus újraindítás: Áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.

Automatikus hűtés-fűtés átváltás: A berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

Automata légterelés: (le és fel) A lamellák fel-le irányba automatikusan mozognak, ezzel biztosítva az egyenletes légeloszlást.

Gyors üzemmód: A Powerful üzemmód lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.

Szűrőtisztítási igény: kijelzése Szűrőtisztítási periódus jelzőfény

Éjszakai üzemmód: Éjszakai üzemmódban a készülék fokozatosan csökkenti a teljesítményt, majd kikapcsol.

24 órás programozható időzítés:  A valós idejű digitális időzítő lehetővé teszi a berendezés programozott működését, négy - féle beállítással: BE, KI, BE+KI, KI+BE kapcsolás időzítésével.

Levehető, könnyen tisztítható előlap

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.