Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

FISHER e-HeatR FHF-WHS-081CE3 LEVEGŐ-VÍZ OSZTOTT HŐSZIVATTYÚ 8kW

FISHER e-HeatR FHF-WHS-081CE3 LEVEGŐ-VÍZ OSZTOTT HŐSZIVATTYÚ 8kW

1.840.230 Ft (1.449.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: FHF-WHS-081CE3
Gyártó: FISHER
Nem értékelt
 • Komplett rendszerként biztosítják a meleg víz ellátást, otthona fűtését és hűtését.
 • A++ energiahatékonyság 1 kW elektromos energiát akár 4,6 kW fűtési energiává alakítanak.
 • Megbízhatók, akár -28 °C-os külső hőmérsékletnél is kedvező üzemeltetési költségek mellett hozzák el a jó időt otthonába.
 • Felhasználóbarát kezelőfelület.
 • Érintőképernyő, jól értelmezhető ikonokkal.
 • A kezelőfelület kiemelhető, a lakás egy Önnek kényelmesebb pontján is elhelyezhető.
 • Környezetbarát, inverteres technológia, zéró károsanyag kibocsájtás.

Leírás

VÁLASSZA A FISHER e-HeatR HŐSZIVATTYÚKAT, HISZEN KEDVEZŐ ÁRON KAP MEGBÍZHATÓ MINŐSÉGET!

A levegő-víz hőszivattyúk megújuló energiára támaszkodnak működésük során, így használatuk hozzájárul ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez.

A++ energiaosztály 8,10, 12 kW vagy 16kW teljesítmény

Fűtés, hűtés és melegvíz előállítás széles környezeti hőmérséklet tartományban.

Érintőképernyős vezérlő az egyszerű vezérléshez:

 • Üzemmód váltás
 • Heti időzítés
 • Kiegészítő fűtés ki/be kapcsolás
 • Kézi leolvasztás
 • HMV sterilizálás indítás
 • Beépített hőmérséklet érzékelő
 • A beltéri egységről levéve, akár 100m távolságra is, bármely szobában elhelyezhető 

A levegő-víz hőszivattyú a levegő hőtartalmát használja fel otthona fűtésére, hűtésére, használati melegvíz előállítására

Környezetbarát, energiahatékony és pénztárcakímélő megoldás. Elektromos energia csupán a folyamat lezajlását vezérlő berendezés működtetéséhez szükséges. Ráadásul kedvezményes áramtarifa is igényelhető hozzá.

R32 – A környezetbarát hűtőközeg:  Az ózonréteg károsodásához hozzájárulhattak a légkondicionálókban hűtőközegként használt freon tartalmú gázok is. Ezért a termékfejlesztést már 1987- től meghatározza a hűtőközegek fejlesztése, minél kisebb környezeti terhelés és minél jobb hatásfokú újrahasznosítás mentén. Ennek a folyamatos fejlesztésnek köszönhető az R32 hűtőközeg, mely ózonlebontó képessége 0 és az úgynevezett GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke is rendkívül alacsony. Így R32 hűtőközeggel működő hőszivattyút választva Ön is hozzájárul az ózonréteg védelméhez!

Éves üzemeltetés akár 93 000 Ft alatt: Hogy számoltuk ezt ki? A 10 kW-os készülék éves energiafogyasztása, 35 °C fokos vízhőmérsékletnél 4011 kW a gyári, aktuális jogi szabályzásnak megfelelően megállapítva. Ezt szorozzuk a 2021.02.09-én érvényes ELMŰ díjszabású, H tarifával (Bruttó 23,16 Ft). A hazai áramszolgáltatók széles kínálattal segítik a hőszivattyús fűtés terjedését, melyek közül az egész országban elérhető a H tarifa, egyes területeken pedig GEO tarifa is. A GEO tarifa kifejezetten hőszivattyúk üzemeltetésére létrehozott kedvezményes díjszabás, mely egész évben igénybe vehető, de naponta 2 alkalommal 2 órára szünetel. A H tarifa hőszivattyúkhoz és megújuló energiaforrásokhoz kiépített fűtési rendszerek üzemeltetésére igényelhető díjszabás. Ennek megfelelően a fűtési szezonban, október 15-től április 15-ig vehető igénybe és ebben az időszakban egész nap rendelkezésünkre áll. Mindkettőt a helyi áramszolgáltatónál szükséges igényelni és külön mérőóra telepítése után használhatók.

Széleskörű alkalmazási lehetőség: A hőszivattyúk könnyen telepíthetőek és rugalmasan kiépíthetőek, ezért bármilyen fűtési rendszerrel kompatibilisek, továbbá egyéb kiegészítők, például napkollektorok felszerelésével széleskörű felhasználási lehetőségeket biztosítanak

Most állami támogatással is! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.