Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Fujitsu Standard ASYG07LMCE/AOYG07LMCE Inverteres Oldalfali Split Klíma 2,0 kW

Fujitsu Standard ASYG07LMCE/AOYG07LMCE Inverteres Oldalfali Split Klíma 2,0 kW

Milyen kiegészítő terméket szeretne a termékhez?

Szerelés helyszíne:
Panel lakás:
341.757 Ft (269.100 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ASYG07LMCE/AOYG07LMCE
Gyártó: FUJITSU
Nem értékelt

10.000Ft Hűsítő kedvezmény!

Használd a 

10KLIMA

kuponkódot a pénztárban!

Leírás

Praktikus funkciók komplex szűrőrendszerrel kombinálva!

1. Szűrőrendszer por, pollen, baktérium és penész ellen is.

2. Csendes üzemmód bent és a kültéri egységnél is.

3. Temperáló fűtésre is alkalmas.

4. A++ hűtési és A+ fűtési energiaosztály.

5. Kedvezményes H és GEO tarifa igényelhető**.

6. Opcionális wifi vezérléssel, hogy bárhonnan szabályozhassa.

Gazdaságos üzemmód: Ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést.

Power diffuser:  Mozgatható, nagyméretű alsó légterelő lapát

Gyors üzemmód:  A Powerful üzemmód lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.

Temperálási funkció: A temperálási funkció fagyvédelmet biztosít a használaton kívüli lakásokban, helyiségekben. Ha a levegő hőfoka 10°C alá süllyed, a készülék automatikusan bekapcsol és fenn - tartja a 10°C-os hőmérsékletet, így biztosítva a fagyvédelmet.

Csendes üzemmód: Ebben az üzemmódban a kültéri egység még halkabbá válik, így a berendezés zaja nem zavarja Önt még akkor sem, ha a kültéri egység a hálószobához közel kerül elhelyezésre.

Automatikus hűtés-fűtés átváltás: A berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

Négyirányú automatikus légterelés: A légterelő lamellák komplex mozgása lehetővé teszi a légáram vízszintes és függőleges irányú automatikus terelését.

Automatikus ventilátor sebesség: A vezérlőegység automatikusan kiválasztja az optimális ventilátorfokozatot a szoba hőmérsékletének függvényében.

Automatikus újraindítás: Áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.

Éjszakai üzemmód: Éjszakai üzemmódban a készülék fokozatosan csökkenti a teljesítményt, majd kikapcsol.

24 órás programozható időzítés:  A valós idejű digitális időzítő lehetővé teszi a berendezés programozott működését, négyféle beállítással: BE, KI, BE+KI, KI+BE kapcsolás időzítésével.

Szűrőtisztítási igény kijelzése:  Szűrőtisztítási periódus jelzőfény.

Ionos szűrő: Ez a szűrő ultra-finom-kerámia-szemcsés be - vonatú és kibocsátott ionjaival megköti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat.

Levehető, könnyen tisztítható előlap

Alma-katekin szűrő: A szűrő elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust és az erősen antioxidáns hatású katekin vegyület elpusztítja a kórokozókat. A hosszú élettartamú szagtalanító ionszűrő semlegesíti a baktériumokat és felfrissíti a levegőt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.